Loading…

Trøst

I dag er det mange som har behov for trøst og oppmuntring. Kanskje du har mistet en eller noen du stod veldig nær. En ting er sikkert, og det er at livet må gå videre. Ensomhet og fortvilelse er kjente fenomen som inntar en etter slike opplevelser. Samtalepartneren blir kanskje borte, og hva skal jeg bruke min fritid til nå?Det finnes ikke enkle forklaringer til dette. Det er viktig å kunne sørge, men samtidig løfte blikket å se at det finnes andre mennesker der ute som kan være og bli til hjelp.

Kan det være at nettopp du også kan bli til hjelp for andre som  er i sorg eller fortvilelse? Det er ikke alltid mange ord som skal til, men det å være til stede. Kan det være at du kan bidra med en praktisk handling som kan bety en forskjell, slik at sorg kan vennes om til glede og opptimisme? Det å gi til andre vil også velsigne deg selv.

Vi sier ofte at gleden ved å gi er å gjøre andre glad, og det tror jeg er sant. 

Jesus selv er den som gir trøst og omsorg og løfter byrden av. Han står med åpne armer og sier " Kom til meg alle dere som strever og har tungt å bære, så vil jeg gi dere hvile." Matteus evangelium kap.11 vers 28.

Kanskje du skal prøve å kaste all sorg og fortvilelse på Jesus! Prøv å se om det blir bedre.

 

 

Kontakt oss

Semsveien 122
3140 Nøtterøy

Pastor: Bjarne Stensheim
Tlf. +47 40873058
E-post: post@pinsekirkenbetel.no

Støtte Økonomisk

Kontonr: 2470.07.10757 

Vipps penger til nummer: 11557 (Last ned Vipps til iOS, Android, Windows)