Høst

Jeg sitter og ser ut gjennom vinduet på kjøkkenet, og det regner ute. Det har regnet godt de siste dagene, og jeg tenker at dette er bra for naturen. Uten vann blir det ingen vekst, selv om vi kanskje har kommet til en sesong der veksten begynner å avta ute i naturen. Når sola skinner på løvtrærne om høsten avspeiler det Guds rike fargedrakt. Det er helt skjønt å være ute i naturen en fin høst dag.

I Guds rike er det også sesonger. Det er vår, sommer høst og vinter. Det er tid for å så, høste og forberede vinteren. Såarbeidet krever at vi treffer med vær, vind og rett temperatur, og for at det vi sår skal gro kreves riktig gjødsel og rikelig med veksling mellom regn og sol.

Jeg tror at det som blir og er viktig med så perioden i menighetsliv er å vente på den rette vind,Den Hellige Ånd. Alt for ofte er vi for raske til å fatte beslutninger, uten at det har blitt gitt oss gjennom bønn og stillhet innfor den levende Gud.

Når vi får nye inn i menigheten som har kommet til tro må en trå varsomt, og en må begynne med det enkle. Dette krever mye arbeid og en stor posjon med tålmodighet. Vanner en formye og gjødsler en for mye kan det skade mere enn det gangner.Dersom vi kan lytte mere til Den Hellige ånd kan vi få oppleve nydelige høstfarger også i menigheten. Tenk hvor mangfoldig en bukett med ulike blomster kan gjenspeile, slik også med blomsterbuketten MENIGHETEN.

Rettferdiggjørels av tro og Helliggjørelse med hjelp av Den Hellige Ånd. Når dette skjer blir det en blomsterflora som er fantastisk å bevege seg i. Da betyr det ingen ting om hvilken sesong du og jeg befinner oss i.

Jeg ønsker du tar til deg av de siste solgløttene som kommer nå framover, og at Gud kan gi deg også små eller store solgløtt slik at vi alle er rustet for en ny sesong.

Kontaktpersoner: