Vinterferien er over

Nå er den etterlengta vinterferien over for denne gang, og vi ser fram til vår og påskeferie. Er livet opptatt med neste friperiode? Av og til kan en få det inntrykket når en snakker med folk forbi, men livet består vel kanskje av flere arbeidsdager enn fridager. Hvordan bruker vi så hverdagene våre? Kan vi som tror på Jesus bruke hverdagene til noe nyttig og meningsfult? Jeg tror vi er her på jorden med en hensikt, og det er å være Jesu hender og føtter med et varmt hjerte for Gud og mennesker. Ferietid er flott, men håper vi alle kan krumme ryggen å ta til med det himmelske oppdraget. Oppdraget er GÅ og GJØRE mennesker til menneskefikere.

Som kirke står vi i en viktig posisjon, der vi skal prøve å gi sannhet , og leve et ærligt liv som enkelt mennesker. Nå skal vi ikke gjøre dette i egen kraft, men med Den Hellige Ånds hjelp lykkes vi med oppraget.

Er vi villig til å gi litt på oss selv i møte med mennesker som ikke tror? Kan være vi blir overrasket over reaksjonen til de som står oss nærmest. Lykke til med oppdraget i hverdagen.