Forventninger

Har vi forventninger for det som skal skje? Innenfor psykologi sies det at:

"Forestillingen kan være positiv, håp, optimisme. Forestillingen kan være negativ, håpløshet, pessimisme."

Når jeg tenker på kirke og forventninger tenker jeg på håp og optimisme. Høsten med endringer i naturen med all fargeforandring skaper nysgjerrighet og samtidig forventning om at det skjer noe. Jeg har veldig tro på at vår Herre kan overraske med en ny forandring for oss vante kirkegjengere. Vi satser på barn og unge og ser etter det beste i den enkelte, og vi tror på en vekst i søndagskole,i ungdomsarbeidet og besøk til våre møter.

Det er viktig å vite at det er Gud som gir vekst, men vi er satt til å tilrettelegge for vekst. Til dette arbeidet trengs alle liten som stor.

Søndag 21 august  kl.11:00 tar vi av med et nytt semester, og jeg er opptimistisk.

Ser du framover med forventning?